eerste kavel franciscushof raalte verkocht

Meneer en mevrouw Koenjer zijn de eerste kopers van een kavel in Franciscushof in Raalte. In het bijzijn van wethouder Wout Wagenmans van de gemeente Raalte en Herman Nijland van gebiedsontwikkelaar AM zetten zij hun handtekening onder de koopovereenkomst. Hiermee zijn zij de trotse bezitters geworden van de grond van kavel 28 in deelplan De Terpen.

De familie Koenjer heeft goed voor ogen hoe hun toekomstige woning er uit komt te zien. Het wordt een ruime woning met een jaren ’30 uitstraling, gebouwd door een aannemer uit de buurt. De kavels in De Terpen zijn inmiddels bouwrijp gemaakt en voorzien van piketpaaltjes. Ook de wegen in De Terpen zijn aangelegd. Wanneer de benodigde vergunningen zijn verkregen, kan dan ook direct gestart worden met de bouw van de woning van de familie Koenjer.

Deelplan De Terpen ligt aan de noordzijde van Franciscushof. Op een drietal verhogingen in het landschap is ruimte voor 33 kavels. De kavels liggen aan een ruime woonstraat en worden omsloten door een zogenaamd ‘struweel’: een brede groenstrook aan de achterzijde van de tuinen. Hierdoor ontstaat een uniforme natuurlijke afscheiding in het landschap. Er is veel vrijheid in de vormgeving van de woningen. De woningen op De Terpen kunnen zowel een moderne als traditionele uitstraling hebben. De kleurstelling van het metselwerk is vrij, evenals het type dakbedekking.

Op dit moment zijn 17 van de 33 kavels in De Terpen onder optie of verkocht. Meer informatie is te vinden op staging2.franciscushof.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.