eagles in eigen huis tegen fortuna sittard

Go Ahead Eagles neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. Voor beide ploegen een erg belangrijk duel. Go Ahead Eagles staat op de twaalfde positie, Fortuna Sittard twee plaatsen daaronder. De Deventenaren behaalde vijftien punten in twaalf wedstrijd, drie meer dan de mannen uit Sittard.

De teams zijn erg aan elkaar gewaagd. Go Ahead Eagles maakte 23 doelpunten en kreeg er 24 tegen, Fortuna scoorde er 21 en kreeg er 23 tegen. Op papier lijkt Go Ahead Eagles licht in het voordeel. Van de 34 ontmoetingen tussen beide clubs, trokken de Deventenaren zestien keer aan het langste eind. Fortuna won negen keer. Negen keer werd het gelijk.

Trainer Goop Gall kan vrijdagavond niet beschikken over Frank van der Zwan, Omar Kavak en Yannick de Wit. Zij zijn alle drie geblesseerd. Het duel in de Adelaarshorst begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.