drie gewonden bij verkeersongeval

Drie mensen zijn zondagmorgenvroeg 20 november gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Hagenvoorde in Wijhe. De bestuurder van een personenauto, een 20-jarige man uit Raalte liep een gebroken been op en twee inzittenden, een 18-jarige man en een 19-jarige vrouw uit Wijhe liepen lichtere verwondingen op. Alle drie de gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder moest door de hulpverleningsdiensten uit zijn auto worden gehaald. De man vertelde dat hij vanuit de richting van de Liederholthuisweg kwam en flink moest uitwijken voor een tegemoetkomende auto. Daarbij botste hij tegen een boom aan de linkerkant van de weg. Naar de toedracht van het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.