Home / archiefcentraal / dirty moustache disco schot in harige roos

dirty moustache disco schot in harige roos

“Echt een super geslaagd feestje,” zo omschrijft de organisatie van de Dirty Moustache Disco in Haarle de afgelopen zaterdagavond. “De Culture Club was tot de nok toe gevuld, waarbij menigeen zijn snorharen had laten staan. Niet dat er een dresscode gold, maar veel bezoekers kozen ervoor om zich niet te scheren waardoor het ook echt een Dirty Moustache Disco werd. Het werd zo’n typische dansavond met lekkere beats en een heerlijk feestje eromheen.”

“De DJ’s Mes en Vork, Johnny Ratslag en de Kaasverzamelaars zorgden ervoor de dat de basboxen flink aan het werk moesten. Daarnaast kon je jezelf nog een vuig danspakje aanmeten zodat je de dirty vibe helemaal te pakken had.”

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.