Home / archiefcentraal / de 10 verschillen rond 11 voor 11 op 11 11 11

de 10 verschillen rond 11 voor 11 op 11 11 11

‘De korter wordende dagen is de aankondiging van de overgang van licht naar donker. Een donkere periode wacht ons. Een periode waarin rituelen en feesten enige verlichting brengen. Prins Carnaval heeft daarin ook een taak. De taak om met zijn Raad van Elf het volk feestend naar deze duisternis te leiden. Een elf(je) kan hem daarbij als lichtend voorbeeld dienen.’

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Vanaf februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Lees ook

‘Na de teleurstelling begint het nu weer te kriebelen’

Luttenbergsfeest in afgeslankte vorm: drie terrassen geopend en een klein omlijstend programma LUTTENBERG – Ruud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.