de 10 verschillen rond 11 voor 11 op 11 11 11

‘De korter wordende dagen is de aankondiging van de overgang van licht naar donker. Een donkere periode wacht ons. Een periode waarin rituelen en feesten enige verlichting brengen. Prins Carnaval heeft daarin ook een taak. De taak om met zijn Raad van Elf het volk feestend naar deze duisternis te leiden. Een elf(je) kan hem daarbij als lichtend voorbeeld dienen.’

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Vanaf februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.