Home / archiefcentraal / bouw kiezebos iii heeft hoogste punt bereikt

bouw kiezebos iii heeft hoogste punt bereikt

Alle koop- en huurwoningen zijn klantgericht ontworpen. Dat wil zeggen dat de nieuwe bewoners hun individuele woonwensen hebben vertaald in het ontwerp van de woning. Hierbij hebben ze keuzemogelijkheden in zowel de uitstraling van de woning als de plattegrondindeling. Iedere woning die in Kiezebos III staat is daarmee uniek.

Op 8 november is de uitgifteavond van de kavels en woningen in de 2e fase van Kiezebos III geweest. Die avond zijn de eerste kavels en woningen in optie genomen. In beide bouwfases zijn nog een aantal woningen en kavels beschikbaar.

Lees ook

‘Hoe dan ook, die 550 kilometer komt op de teller’

André Katoele uit Heino en John Koolhof uit Raalte fietsen alternatieve Roparun HEINO/RAALTE – De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.