bewoners aardehuizen kunnen kennismaken

De Vereniging Aardehuis houdt op 18 november samen met de gemeente Olst-Wijhe een burenavond. De toekomstige bewoners willen graag kennis maken met hun nieuwe buren . De burenavond start om 19:30 uur in Huize Westervoorde in Olst. Wethouder Cor van den Berg is ook aanwezig op deze avond om het project te belichten vanuit de gemeente.

Na het welkomstwoord van Cor van den Berg is het woord aan de Vereniging Aardehuis zelf en vertellen zij graag wat er de afgelopen tijd gespeeld heeft en wat er de komende tijd gaat gebeuren omtrent de aardehuizen in Olst. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en kun je kennismaken met de bewoners van de aardehuizen onder het genot van een hapje en drankje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.