Home / archiefcentraal / beter horen naar pand music store

beter horen naar pand music store

“We verhuizen van een C-locatie naar een A-locatie,” vertelt Claudia van Werven van Beter Horen. “We hebben de sleutel al gekregen, nu moeten we van de gemeente nog toestemming krijgen om de pui te veranderen. Volgens planning zouden we half december al kunnen openen, maar omdat december een drukke maand is, hebben we besloten dat we in januari gaan verhuizen.”

Door de verhuizing is het mogelijk dat Beter Horen andere openingstijden gaat hanteren. “Het zou goed kunnen dat we op zaterdag open gaan en op maandag dicht blijven. De openingstijden verschuiven waarschijnlijk van 09.00 uur tot 17.30 uur.”

Voor het personeel van Beter Horen verandert er niet gek veel. “We blijven met dezelfde mensen werken, maar op een andere plek.”

Beter Horen is sinds 1990 gevestigd in Raalte. Van 1990 tot 2000 zaten ze bij Haarmeijer in, in de Herenstraat. Daarna zijn ze verhuisd naar de polikliniek van de Hartkamp. Nu, ongeveer 10 jaar later verhuizen ze weer terug naar het centrum .

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.