beloften rohda raalte tegen fc twente a1

Jong Rohda Raalte neemt het dinsdag 29 november in eigen huis op tegen FC Twente A1. FC Twente en de organisatie van de Beltona Beloften Competitie hebben overeenstemming bereikt over een bijzondere inbreng van de Enschedese profclub in de beloftencompetitie. Een competitie voor jong voetbaltalent in het oosten van het land die dit seizoen zijn dertiende editie beleeft. Het initiatief maakt deel uit van het project Samen scoren in het amateurvoetbal.

In het kader van deze samenwerking speelt FC Twente A1 wedstrijden tegen de beloftenteams (onder 23) van de clubs die bij de eerste vier zijn geëindigd op de finaledag van de Beltona-competitie. Het gaat naast Rohda Raalte op vv Berkum, Sparta Enschede en Noordseschut.

Als opzet van de wedstrijdenreeks van FC Twente A1 tegen de vier beloftenteams is gekozen voor een nederlagentoernooi. Voor het team dat FC Twente de grootste nederlaag toebrengt, is een verzorgerskoffer met een royale inhoud beschikbaar. De duels worden gespeeld op de velden van de amateurverenigingen. Jong Rohda Raalte is de laatste van de vier. Gezien de uitslagen zal Jong Rohda Raalte met twee doelpunten verschil mogen verliezen. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.