bekende kerstliedjes in de plaskerk

In de Plaskerk in Raalte wordt op zondag 18 december vanaf 19.00 uur een kerstsamenzang gehouden. Op deze avond worden er vele bekende kerstliederen met elkaar gezongen. De kerk is vanaf 18.30 uur geopend.

Benne Solinger, voormalig Dichter-bij-Raalte, zal deze avond presenteren en zo mogelijk een geheel nieuw kerstgedicht voordragen. Jolinde Euren zal enkele bekende kerstpassages voorlezen.

Steven, de violist van het duo ‘Jesse en Steven’, winnaar van de finale ‘Aanstormend Talent 2011’, zal samen met Klaas Bos aan het orgel een muzikale improvisatie ten gehore brengen. Steven zal verder, samen met zijn vriendin Carla op dwarsfluit, een muzikaal intermezzo verzorgen.

Ook André en Marielle Booijink , leden van Gospelkoor Dreedom, zullen als vader en dochter een aantal kerstliederen ten gehore brengen. Eerder waren zij samen te horen bij Aanstormend Talent 2010 en zongen samen in het Hoftheater een duet. Klaas Bos bespeelt het orgel en begeleidt de samenzang.

De Orgelcommissie trakteert alle aanwezigen na deze kerstsamenzang op een kop warme chocolademelk met wat lekkers. De collecte is voor de gemaakte kosten en ter ondersteuning van het orgelfonds van de Plaskerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.