atc schenkt aan stichting kinderboerderij

Tennisvereniging ATC Wijhe schenkt een bedrag van maar liefst 337,50 euro aan de Stichting Kinderboerderij Wijhe en aan de Jeugdcommissie. Tijdens het Telstar Keukenland Open tennistoernooi van ATC Wijhe, gehouden in oktober, werd er een loterij gehouden.

De opbrengst van deze loterij is voor de helft geschonken aan de Stichting Kinderboerderij Wijhe en voor de helft aan de Jeugdcommissie van de tennisvereniging. De kinderboerderij exploiteert een kinderboerderij in de wijk De Krijtenberg en kan het geld goed gebruiken voor het schilderen van de boerderij. De Jeugdcommissie gaat het geld waarschijnlijk gebruiken om de jeugd extra trainingen te geven. De loterijprijzen waren beschikbaar gesteld door de Wijhese middenstand en andere sponsoren.

Zaterdag overhandigde Gerard Luijmes, voorzitter van ATC Wijhe, het bedrag aan Nico Drent, voorzitter van de Stichting Kinderboerderij en eenzelfde bedrag aan Ronald Jorna, voorzitter van de Jeugdcommissie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.