astrid stoeten start beautyfull hairextensions

Astrid Stoeten uit Luttenberg is onlangs begonnen met haar eigen salon Beautyfull Hairextensions. Astrid is gespecialiseerd in het aanbrengen van hairextensions.

Na vele jaren ervaring op te hebben gedaan in verschillende salons en een aantal jaren als ambulant hairextensionspecialist te hebben gewerkt voor een van Nederlands grootste importeurs van hairextensions vond Astrid het tijd om voor zichzelf te beginnen. Ze heeft een salon ingericht bij haar woning aan het Voorveld 7 in Luttenberg. Het is ook mogelijk om een afspraak aan huis te maken.

“Je kunt bij ons terecht voor haarverlengingen, meer volume en lengte, verschillende kleurnuances of een lange lok”, vertelt Astrid. “Er is veel mogelijk om een totale nieuwe look te creëren. Graag bieden wij advies.”

Astrid werkt met hairextensions die zijn gemaakt van echt mensenhaar. Daardoor ziet het resultaat er natuurlijk uit. Bij een goede verzorging kunnen de hairextensions vijf maanden blijven zitten. Een gemiddelde behandeling (verlenging met honderd tot 125 stuks) duurt circa twee uur. Dat is inclusief het knippen/snijden en het föhnen. Beautyfull Hairextensions is zeven dagen per week geopend.

Beautyfull Hairextensions is bereikbaar op mob: 06-21813253. Voor meer informatie zie: staging2.beautyfullhairextensions.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.