are you a lion in de wereld draait door

Het gaat goed met de Sallandse band Are You A Lion. Zo speelden ze onlangs de Popronde, een reizend muziekfestival, en waren ze de supportact van Saybia.

Na het recentelijk uitbrengen van hun titelloze debuutalbum lijkt de denderende trein helemaal niet meer te stoppen. Ze kregen lovende recensies en worden de bandleden en hun management overstroomd met aanvragen. Zo kwam ook ‘de Wereld Draait Door’ met de vraag of ze live een nummer op Nederland 3 ten gehore willen brengen.

Daar zeggen de bandleden geen nee tegen: na tijden intensief in de studio gezeten te hebben en vele popzalen in Nederland afgegaan te zijn, zijn ze er klaar voor. Maandag (vanavond), bij Matthijs op bezoek bij de VARA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.