al veel inschrijvingen joop van den enk loop

Ongeveer datzelfde aantal jeugdigen heeft zich ingeschreven voor de ‘Rohda-cross’ en de ‘Scholierenloop’. De start is op het Hofterrein.

De Joop van den Enk-loop is dit jaar een ‘3-in-1-evenement’. De lange afstanden tellen mee voor het Raalte Plaza Sallands Cross Circuit. Daarnaast houdt Rohda Raalte voor het eerst een Rohda Crossloop van 750 meter, 1,5 en 3 kilometer en kan er ook gelopen worden voor de Raalte Kampioenschappen Scholierencross van 1,5 en 3 kilometer. Deze Scholierenloop wordt gehouden door AV Salland in samenwerking met de gemeente Raalte. “Het is een prachtig voorbeeld van een samenwerkingsverband van diverse partijen uit Raalte die elkaar gevonden hebben in de ambitie om de jeugd in beweging te krijgen”, licht Joop van den Enk toe. “Sportverenigingen, de gemeente Raalte, onderwijs en ondernemers. Iedereen doet mee.”

De Joop van den Enk-loop start om 10.00 uur met de 750 meter. De 1,5 kilometer start een kwartier later. Om 10.35 uur gaat de 3 kilometer van start en om 11.05 uur starten de lopers aan de 5 kilometer. De tien kilometer gaat om 12.15 uur van start. Deelname kost 1 euro voor de 1,2 kilometer, 2 euro voor de 2,1 kilometer en 5 euro voor deelname aan de 5,5 en 11 kilometer. De opbrengst van de loop gaat naar Stichting Dappere Thijn. Er worden sportsokken en andere sportartikelen verkocht.

Inschrijven en meer informatie: staging2.sallandscrosscircuit.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.