aanmelden sportgala raalte weer mogelijk

Iedereen kan vanaf nu tot 8 december weer zijn favoriete sporter uit de gemeente Raalte nomineren. De gemeente Raalte huldigt namelijk ook in 2012 de Sportkampioenen 2011 en ook is er dit jaar weer een Sportverkiezing.

Iedereen kan tot donderdag 8 december kandidaten voordragen via het aanmeldformulier op de website staging2.raalte.nl/sport. Uit alle aanmeldingen kiest de jury per categorie drie genomineerden. Van 14 december 2011 tot vrijdag 6 januari 2012 kan iedereen via internet stemmen op zijn of haar favoriete genomineerde sporter of sportteam. Tijdens het Sportgala wordt de uitslag van de sportverkiezing bekend gemaakt.

Op vrijdag 13 januari 2012 vindt het Sportgala Raalte weer plaats in het Hoftheater in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.