80 procent voor synchroon lopende vakanties

We poneerden de stelling naar aanleiding van het gegeven dat de vakanties van basisscholen en middelbare scholen in de regio niet synchroon liepen. Lastig voor ouders met kinderen op de basisschool en op het voortgezet onderwijs. Volgens een vertegenwoordiger van het Carmel College Salland is het echter onmogelijk om het allemaal op elkaar af te stemmen.

Op de site barstte een flinke discussie los. “Ik vind het toch een beetje kort door de bocht dat het voor het CCS onmogelijk is rekening te houden met andere scholen in dezelfde regio. Als de scholen gewoon hun huiswerk doen, dan kunnen ze nu al de vakanties 2013-2014 zien op de site van het ministerie. Oftewel ruimschoots de tijd om samen met andere scholen aan de bel te trekken bij het ministerie dat het vakantierooster niet deugt”, zo was lezer Raymond van mening.

De stelling van deze week handelt over de discussie omtrent de beelden van beveiligingscamera’s. Afgelopen weekend was het weer raak bij het BP-tankstation in Raalte. Meerdere daders braken in en namen voor duizenden euro’s aan rookwaren mee. Het BP-station beschikt over camerabeelden van de verdachten. De redactie van Salland Centraal heeft ervoor gekozen om deze op de site te plaatsen. Wat vind jij? Is het een aantasting van de rechten van de verdachten, ben je van mening dat redacties geen hulpjes van de politie moeten zijn of vind je dat dergelijke beelden altijd vrijgegeven moeten worden? De stelling voor komende week luidt: ‘Beelden van criminelen veel vaker op internet’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.