200 bezoekers op showavond sc hevo

SC Hevo presenteerde afgelopen zaterdag een grote showavond in de sporthal in Heino. Deze was bedoeld voor alle donateurs van de turnselectie. De ruim tweehonderd toeschouwers werden getrakteerd om een afwisselend programma.

Naast de vele shows van de eigen turnselectie waren er ook optredens te zien van verschillende ex-Hevo turnsters die hun talenten verder hebben ontwikkeld bij topverenigingen in heel Nederland. Te zien waren ondermeer topturnsters Elze Geurts en Joy goedkoop, acrogymnaste Juliet van Dam en röhnradturnster Myrthe Lokate.

Aan het einde van de avond bedankte de voorzitter van de vereniging nog even kort alle toeschouwers voor hun aanwezigheid en riep hij Mariët Goedkoop naar voren om haar te feliciteren met haar 30-jarig trainerschap bij Hevo. Zij kreeg ’n mooie bos bloemen overhandigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.