15 jaar ontzorggarantie bij schipper kozijnen

Schipper Kozijnen Zwolle biedt haar klanten die aluminium of kunststof kozijnen aanschaffen een 15-jarige ontzorggarantie. Aluminium en kunststof kozijnen mogen dan onderhoudsarm zijn, het is wel raadzaam preventief onderhoud uit te voeren aan de draaiende en schuivende onderdelen. Onderhoud wat maar al te vaak wordt vergeten.

Geef je nú een opdracht bij Schipper Kozijnen dan krijg je de unieke 15-jarige ontzorggarantie met tweejaarlijkse inspectie én preventief onderhoud gratis. Als je nu belt, profiteer je ook nog eens van het wintertarief.

Ervaren monteurs van Schipper Service & Onderhoud voeren het preventief onderhoud uit. Al jaren nemen zij deze ‘nazorg’ voor hun rekening. Zij hebben hierdoor veel kennis opgedaan in het service verlenen en de reparatie van kozijnen en gevelelementen. Dit beperkt zich niet tot de producten van Schipper Kozijnen, maar zij zijn in staat service en onderhoud te bieden voor alle merken kunststof en aluminium kozijnen, alsmede stalen en houten kozijnen.

Schipper Kozijnen is in Zwolle te vinden aan de Ceintuurbaan 24, tel: 038-4655622. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Groningen, Gouda, Amstelveen en Opmeer. Meer informatie op staging2.schipperkozijnen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.