zonnig care4kids event in heino

Met het loslaten van kleurige ballonnen opende burgemeester Piet Zoon het Care4Kids Event. Tijdens het weekend was er voor ouders en kinderen een afwisselend activiteitenprogramma. Uitgangspunt van het weekend was ontspannen genieten, deelname aan de diverse activiteiten was mogelijk maar geen verplichting.

Zaterdag konden de kinderen meerijden met een voor rolstoelen aangepaste huifkar van ’t Belsenspan uit Dalfsen. Studenten van Landstede uit Raalte hielpen bij het maken van graffiti tekeningen en de kinderen werden leuk geschminkt. ’s Avonds was er een spetterende feestavond met barbecue en livemuziek van Walter Jakobsen. Hierna konden liefhebbers nog deelnemen aan een wijnproeverij van de Kasteelhoeve.

Op zondagochtend kon iedereen onder professionele begeleiding van Omni Mobilea leren schieten met de handboog, blaaspijp of pistool. ’s Middags was er gelegenheid om een bezoek te brengen aan het zwembad van ECR Groot Stokkert in Wapenveld. Het weekend werd afgesloten met een buffet en een live optreden van de band Reflex.

Vrijwilligers

Vele vrijwilligers boden het afgelopen weekend zo nodig 24-uurs zorg en verpleging aan de ouders en/ of kinderen. Dankzij hun belangeloze inzet en een groot aantal sponsoren konden de gezinnen zorgeloos ontspannen en genieten van een heerlijk lang weekend.

Uit de omgeving Heino zetten verschillende sponsors zich in voor het Care4Kids Event. Zo verzorgde Carinova verschillende hulpmiddelen, leverde Bakkerij Blom elke ochtend vers brood en hadden de kinderen van basisschool De Dolfijn vrolijke versieringen gemaakt.

Ook in 2012 wordt er een Care4Kids Event georganiseerd voor gezinnen waarvan één van de gezinsleden een zorgvraag heeft. Voor meer informatie kun je op staging2.care4kidsevent.nl kijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.