workshop make up advies op maat

De workshops vinden plaats op vrijdagavonden van 19.30 tot 22.00 uur. In overleg kan dit ook op een andere avond. De avonden worden gehouden in kleine groepjes van maximaal vier tot zes personen. “Op die manier krijgt iedereen optimaal persoonlijk advies. Een leuk en gezellig uitje met een groepje vriendinnen of buurvrouwen”, aldus Dorien.

Deelname kost 27,50 euro per persoon inclusief materialen, koffie en thee. Aan het einde van de avond krijgt iedereen een goodybag mee naar huis.

Dorien’s Bruids Studio is te vinden aan de Dijkzicht 31 in Wijhe. Bel voor meer info of reserveren naar 06-21654679 of mail naar info@bruidsstudio-dorien.nl Ook kun je op staging2.bruidsstudio-dorien.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.