winst voor luisman in hardenberg

Een dag later in Reuver had Luisman minder succes. Hier was de weerstand aanzienlijk groter met onder andere een aantal renners van de Rabobank formatie aan het vertrek. Al vrij vroeg in de wedstrijd reden twee renners weg. Jordy zat in de achtervolgende groep van drie om te strijden voor de derde plaats. Het bleef spannend tot de laatste ronde. Jordy leek even los te zijn maar werd op een lang recht stuk weer teruggepakt en voorbijgereden. Hij moest uiteindelijk genoegen nemen met een vijfde plaats in de Elite categorie.

In Apeldoorn nam Dienand Broekhuis deel aan het Open Apeldoorns Kampioenschap voor mountainbikers. Hij startte in de categorie voor 35 jaar en ouder. Dienand moest starten vanaf de laatste startrij. Na een lange inhaalrace reed hij de top tien binnen. De kopgroep was toen al gevlogen. Dienand finishte uiteindelijk als 7e.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.