wijhese ondernemers in actie voor pink ribbon

Zeven modeondernemers uit Wijhe bundelen hun krachten in de strijd tegen borstkanker. DA Drogisterij Bouquin, De Boer Schoenmode, Elferink Mode, Haarmode Ellen, Mico Mode, Schulten Feel Fashion en Stevens Optiek staan van maandagavond 17 oktober tot en met zaterdag 22 oktober volledig in het teken van Pink Ribon.

“Als modeondernemers hebben we allemaal dagelijks te maken met vrouwen. Pink Ribbon is de organisatie die zich al jarenlang inzet voor de strijd tegen borstkanker, een ziekte die heel veel vrouwen direct of indirect raakt. We willen samen aandacht vragen en geld inzamelen voor dit doel en hullen daarvoor een week lang onze winkels in het Pink Ribbon-roze”, zegt één van de ondernemers.

Als aftrap van de actieweek is er op maandagavond 17 oktober van 19.00 tot 21.30 uur een speciale Pink Ribon Night. Het belooft een inspirerende Modenight te worden waarin de nieuwste wintertrends gepresenteerd worden in een gezellige ambiance. Tijdens deze avond vindt er in iedere winkel een speciale activiteit plaats, zoals alles op het gebied van persoonlijke verzorging- & make-up advies, modeflitsen en muziek. Uiteraard ontbreekt een hapje en een drankje niet.

Er worden deze avond actief lootjes verkocht voor een euro per stuk voor het goede doel. Hiermee maak je, exclusief op deze avond, kans op een cadeau(bon) van 50 euro van de betreffende winkel.

Ook de rest van de week schenken de ondernemers expliciet aandacht aan het goede doel in hun winkel, zamelen ze geld in en rollen ze iedere dag de roze loper voor je uit.

“Uiteraard dragen we ook zelf ons steentje bij en vertrouwen we erop middels deze week op diverse manieren een mooie bijdrage te kunnen leveren aan dit goede doel”, zeggen de ondernemers. Meer informatie over deze week én de Pink Ribbon Night, kun je vinden in de flyers die alle deelnemende ondernemers uitdelen in hun winkels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.