wijhe 92 verliest met 0 4 van heeten

De wedstrijd van de week was deze keer in Wijhe. Daar speelde de thuisclub tegen Heeten. Het werd 0-4, een uitslag die niet in de lijn der voorspelling lag.

Jan Regelink van Heeten was aangenaam verrast door het spel van Heeten. “Vooraf hoopten we een puntje mee te pikken, nu krijgen we het volle pond. Mooier kan niet. ” Heeten is tevreden over de wedstrijd en stelt dat de ploeg vandaag gewoon beter was. De doelpunten kwamen van Rob Grondhuis, Bas Boksenbeld en twee maal Bas Aarnink.

Anton Kleine Schaars van Wijhe ’92 toont zich een waardig verliezer. “Het was een verdiende overwinning voor Heeten. Ze namen het initiatief en waren fanatieker, speelden kort op onze mannen. Wij hadden echt een mindere dag. We maakten fouten en speelden in een lager tempo. De kansen die we kregen, mislukten helaas.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.