wessel vierde op nk marathon

Mountainbiker Jeroen Wessel van ATB-Team Lemelerveld is zondag als vierde gefinisht op het NK Marathon in het Limburgse Eijsden. Voor een wedstrijd over 105 km gingen Mark van der Heijden, Lyan Rensen en Jeroen Wessel namens ATB-Team Lemelerveld van start. Diezelfde dag werd in het Belgische Ruddervoorde de eerste veldrit meetellend voor de Superprestige verreden. Hier stond Jordy Luisman aan het vertrek.

Jeroen Wessel kende een matige start bij de Amateurs maar herstelde zich in het zware middengedeelte van de wedstrijd. Halverwege pakte hij een aantal renners terug en kwam binnen de top vijf te rijden. Het laatste uur wist hij op hangen en wurgen te doorstaan en finishte uiteindelijk net naast het podium op een 4e plaats.

Mark van der Heijden startte redelijk in Eijsden maar kwam na verloop van tijd alleen te rijden. Op pakweg veertig kilometer voor de finish kwam Jeroen hem met een groepje achterop. Mark pikte aan en reed de wedstrijd in de groep uit. Hij finishte als 26e Elite renner.

Bij de Elite Dames reed Lyan Rensen haar wedstrijd. Ze had het zwaar maar wist ondanks dat op een achtste plaats te finishen.

Tijdens de Superprestige veldrit in Ruddervoorde wist Jordy Luisman redelijk stand te houden tussen het geweld van de profs. Hij finishte als 37e. De Belg Niels Albert won deze cross.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.