wedstrijd van de week wijhe 92 rohda

Op papier is Rohda Raalte natuurlijk veruit de favoriet. De ploeg van trainer Kick Maatman bezet momenteel met 16 punten knap de tweede plaats in de Hoofdklasse C. UDI ’19 heeft een puntje meer.

Vorige week werd (op dat moment) koploper Alcides met 5-2 verslagen en afgelopen zondag werd rode lantaarndrager DIO Groningen met 2-9 van de mat geveegd. Rohda begon wat stroef aan de competitie en met name de doelpuntenproductie stokte. Dat is inmiddels ruimschoots ingehaald. Sterker nog. Rohda heeft de meeste doelpunten gescoord in de Hoofdklasse C. Daarnaast heeft Rohda slechts zes tegendoelpunten.

Wijhe ’92 komt uit in de Tweede Klasse J en bezet momenteel de negende plaats met tien punten uit zeven wedstrijden. Drie wedstrijden werden gewonnen, drie verloren en één gelijkgespeeld.

De Wijhenaren kwamen dit seizoen vijftien keer tot scoren. De man in vorm is op dit moment Jelle Mulder. Hij scoorde dit seizoen gemiddeld elke wedstrijd.

De wedstrijd op het Gemeentelijk Sportpark staat onder leiding van scheidsrechter Van Zuuk uit Deventer. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 23 oktober 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.