Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week wijhe 92 heeten

wedstrijd van de week wijhe 92 heeten

Daar is ie weer! De Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Zoals elke week maak je kans op een speciale Falcon Joya-voetbal. Het enige wat je hoeft te doen is de goede uitslag te voorspellen van de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week en hopen dat je de enige bent die het goed heeft of dat je geloot wordt als winnaar. De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is de streekderby tussen Wijhe ’92 en Heeten.

Wijhe ’92 is goed begonnen aan de competitie. Na vijf speelronden staat de club op een keurige derde plaats met tien punten uit vijf wedstrijden. Alleen het openingsduel tegen Heino werd verloren (2-0). Daarnaast werd er gelijkgespeeld tegen koploper AGOVV. Afgelopen zondag stapte Wijhe met een 2-6 overwinning van het veld af.

Heeten is minder voorspoedig van start gegaan. Uit vijf wedstrijden behaalde Heeten vijf punten. Afgelopen zondag boekte de ploeg eindelijk de eerste overwinning. In eigen huis versloeg Heeten Markelo met 2-1. Heeten scoorde in vijf wedstrijden maar vijf keer. Aan de andere kant incasseerde de ploeg slechts zeven tegendoelpunten en lijkt de verdediging dus in orde. Maar hoe is dit zondag?

De aftrap van de wedstrijd is zondag om 14.00 uur op het Gemeentelijk Sportpark in Wijhe.

Meedoen aan de wedstrijd van de week? Voorspel dan in een korte reactie de uitslag van het duel. Let op: Slechts één inzending per mailadres. Alleen voorspellingen die voor zondag 9 oktober 14.00 uur zijn gedaan tellen mee.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.