Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week wesepe sdol

wedstrijd van de week wesepe sdol

De Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is in deze editie het competitietreffen van Wesepe en SDOL. De ploegen staan in de Vijfde Klasse H slechts 2 punten uit elkaar, waardoor beide teams bij winst van positie kunnen ruilen op de ranglijst. Maar alleen als SDOL wint natuurlijk.

Wesepe bezet met negen punten de vijfde positie op de ranglijst, SDOL staat zevende, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Allebei de teams lijken in goeden doen: Wesepe won afgelopen zondag met 1-5 van Ulu Spor, SDOL versloeg titelkandidaat Dalfsen met 3-1.

Aan het scorend vermogen van Wesepe kan het niet liggen dus aanstaande zondag. Waar het wel aan kan liggen? Aan de stabiliteit van de SDOL-doelman. Want waar Wesepe makkelijk doelpunten maakt, houdt SDOL de eigen goal het best leeg. De Luttenbergers zijn namelijk de minst gepasseerde ploeg uit de Vijfde Klasse H. Tot nu toe incasseerde SDOL 1 slechts drie tegendoelpunten.

Wat het zondag wordt? Dat weten wij niet. Dat weten jullie. Voorspel in een korte reactie onder dit artikel de uitslag van de wedstrijd tussen Wesepe en SDOL. Let wel: Dat moet voor 16 oktober 14.00 uur. Slechts één inzending per e-mailadres!

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.