wedstrijd van de week niemand krijgt de bal

De ballen allemaal. Niemand krijgt deze week een speciale Intersport Schutte-bal. Lekker puh. Niemand van de 101 deelnemers aan de Wedstrijd van de Week had namelijk de moeite genomen om de uitslag goed te voorspellen. En als jullie die moeite niet nemen, reiken wij die bal niet uit.

Misschien is bovenstaande stelling een beetje kort door de bocht. Vooruit, hand in eigen boezem. Heeten heeft eigenlijk vriend en vijand verrast door met zulke grote cijfers van de Wijhe te winnen.

Door de overwinning is het gat tussen Heeten en Wijhe geslonken tot twee punten. Sterker nog, het is best een leuke strijd tussen de drie Sallandse teams in de Tweede Klasse J. Alle drie de teams staan binnen twee punten van elkaar. Wijhe staat zesde met tien punten, Heino zevende met negen punten en Heeten negende met acht punten.

Volgende week willen we wel graag weer een bal weggeven. Daarom is ons vriendelijke verzoek om bij de komende Wedstrijd van de Week (woensdag 12.00 uur op deze site) wel even een goeie voorspelling achter te laten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.