wedstrijd van de week marienheem wesepe

De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is het competitieduel tussen Mariënheem en Wesepe, uit de Vijfde Klasse H. Een echt duel tussen twee middenmoters, want de teams staan op de zevende en achtste plek van de ranglijst.

Het verschil tussen beide teams is welgeteld 1 punt in het voordeel van Wesepe. Wesepe sprokkelde in zes duels negen punten bij elkaar, Mariënheem verdiende in evenveel duels één punt minder.

De afgelopen competitieronde werd door allebei de teams met een nederlaag afgesloten. Wesepe verloor met 1-3 van SDOL, Mariënheem kreeg met 4-2 van Dalfsen aan de broek.

Wat beide teams gemeen hebben is dat ze moeite hebben om het doelsaldo positief te houden dit seizoen. Mariënheem staat op een resultaat van nul na zes duels, met tien voor en tien tegen. Wesepe staat zelfs in de min: Elf goals voor, twaalf tegen.

De wedstrijd op ’t Aspel is belangrijk voor beide teams. Het team dat verliest verliest de aansluiting met de middenmoot, de winnaar vind daarentegen weer aansluiting met de subtop. Het kan dus veel kanten aanstaande zondag.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 30 oktober 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.