Home / archiefcentraal / vrouw gewond bij aanrijding n348

vrouw gewond bij aanrijding n348

Een 26-jarige vrouw uit Ommen is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de N348 bij Dalmsholte. De vrouw zat als passagier in een taxi die van achteren werd aangereden door een 22-jarige automobilist uit Zwolle. De vrouw liep nekklachten op een werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De 46-jarige taxichauffeuse kwam met de schrik vrij, evenals de man uit Zwolle. Het voertuig van de Zwollenaar is in verband met gebreken aan de remmen uit het verkeer gehaald. Tegen de man zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.