Home / archiefcentraal / vogelhuisjes sieren kleinschalige woningen

vogelhuisjes sieren kleinschalige woningen

Met het ophangen van een vogelhuisje op beide gebouwen is donderdagmiddag het kleinschalig wonen in verzorgingstehuis De Hartkamp officieel geopend. Onder toeziend oog van zestig genodigden hing burgemeester Piet Zoon samen met meneer Van Brummen, bewoner van de Hartkamp, op Jan van Arkel 1 en Jan van Arkel II een vogelhuisje.

In de beide gebouwen wonen nu 32 ouderen die 24-uurs zorg nodig hebben vanwege dementie of lichamelijke problematiek. Na een toespraak van de burgemeester, de voorzitter van de Raad van bestuur en de architect, werd onder het genot van een hapje en een drankje, nog gezellig nagepraat.

Lees ook

Coronaproof sekspraatjes op jongerencamping Dennenoord

OMMEN – Medewerkers van GGD IJsselland bezochten dinsdagmiddag 20 juli de jongerencamping Dennenoord in Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.