vijftien jonge illustrators in bieb wijhe

De workshop illustreren heeft vrijdag 15 jongens en meisjes naar de bibliotheek in Wijhe getrokken. De deelnemers, leeftijd tussen de 8 en 12 jaar, mochten daar onder begeleiding van Marit de Wolf een echte superheld maken.

In het kader van de Kinderboekenweek konden de jongens en meide aan de slag. Het werd echter geen tekenen, maar collages maken.

Elk kind kreeg een groot vel papier en kon aan de ene kant van het vel de kenmerken, eigenschappen, leeftijd, lengte van hun Superheld noteren. Daarnaast moest dan de Superheld met knip- en plakwerk gemaakt worden. Toen het knopje eenmaal om was en het tekenen naar de achtergrond verdwenen was, gingen de jonge kunstenaars voortvarend te werk. Na afloop gingen de illustraties mee naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.