vier voorstellingen in het hoftheater

Met uitzondering van de jeugdvoorstelling (aanvang 15.00 uur) beginnen alle voorstellingen om 20.15 uur.

Cabaretière Nilgün Yerli legt tijdens haar voorstelling de verschillen bloot tussen de manier waarop mensen vanuit de hele wereld de liefde beleven. Een luchtig cabaret over liefde en teleurstelling, over vergeving en vertrouwen. Kaarten kosten 19,50 euro.

Op vrijdag een gezellige avond uit met de Normaal coverband en hun voorstelling ‘Gin Gedonder.’ De ervaren bandleden van Normaal coverband Gin Gedonderzorgen voor een show vol met de oude succesnummers, hits en moderne klassiekers van Normaal. In de foyer is er na afloop muziek van What’s up Doc. Kaarten kosten 17,50 euro.

Zaterdagavond is het tijd voor de langverwachte one-man-show van Arjan Ederveen. In ‘Ederveenzaamheid’ neemt Ederveen de eenzaamheid van de moderne mens en zichzelf onder de loep. “Ik speel een aantal typetjes, vertel een fictief verhaal maar deel ook mijn eigen ideeën over het leven”, aldus Ederveen. Wat hij voor ogen heeft, is een solovoorstelling zonder poespas: geen decors, geen kostuums, geen toeters en bellen. Ederveen wil het publiek vooral een leuke avond bezorgen. Kaarten kosten 19,50 euro.

De jeugdvoorstelling Aap & Beer op zondagmiddag is voor de allerjongste bezoekers van het Hoftheater. Aap en Beer zijn op zoek naar een schat en komen onderweg heel veel dieren tegen. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Wim Hofman.

Bij deze voorstelling is een kleurwedstrijd; de kleurplaat is te downloaden via staging2.hoftheater.nl Kaarten voor de voorstelling kosten 9 euro. Op de eerder genoemde site kun je ook meer informatie vinden over de shows en de voorverkoopadressen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.