vier sallandse dorpen in duurzame race

Zeventien dorpen, wijken en buurten reageerden dit jaar op een oproep van de Provincie Overijssel om mee te doen aan de competitie. Door een vakjury zijn acht dorpen genomineerd. De komende weken is bij TV Oost in ‘Duurzaam Dorp Overijssel’ te zien hoe daaruit vier finalisten en uiteindelijk de winnaar worden gekozen. De inwoners van Overijssel kunnen via de website staging2.jijenoverijssel.nl een stem uitbrengen. Het publiek kiest één van de vier finalisten en de winnaar van de publieksprijs (50.000 euro).

RTV Oost is maandag gestart met een TV-serie. In acht afleveringen laten alle dorpen zien hoe ze hun duurzame ideeën willen uitwerken. Naast de titel krijgt het winnende dorp een geldprijs van 200.000 euro, die ter beschikking wordt gesteld door de Provincie Overijssel.

De finale is op maandag 21 november live te zien bij TV Oost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.