vier dagen topdressuur in luttenberg

Rijvereniging De Heuvelruiters houdt van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 oktober voor de 21e keer het Gouder IJzer. Het nationale dressuurevenement vindt van ’s ochtends vroeg tot en met ’s avonds laat plaats in de manege in Luttenberg.

Meer dan 350 deelnemers uit het hele land dingen mee om een plek in de Grande Finale. Dit onderdeel is een van de weinige in zijn soort en erg geliefd bij de deelnemers. Dit jaar zijn wederom alle rubrieken vol en werd er bij de voorinschrijving al gebruik gemaakt van een wachtlijst voor deelnemers. Hoogtepunt van dit evenement is de kür op muziek en de Grande Finale op zaterdagavond.

De kür op muziek wordt verreden vanaf 17.30 uur. Rond 20.30 uur begint de Grande Finale, een strijd om het Gouden IJzer door de beste geklasseerde combinaties van alle rubrieken.

Op zaterdagavond wordt er om 19.45 uur een clinic gegeven verzorgd door Herman Wientjes. Wientjes is een gerenommeerde Grand Prix ruiter en instructeur.

De toegang is op alle dagen gratis. Een volledig programmaoverzicht en een lijst met deelnemers is te vinden op staging2.paardensportluttenberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.