veel belangstelling open dag de landman

Het was zaterdag een komen en gaan van mensen bij Wijngaard De Landman in Raalte, waar de deuren wagenwijd openstonden voor belangstellenden. Zo konden geïnteresseerden struinen langs diverse kraampjes, een rondleiding door de wijngaard volgen of meedoen aan de wijnproeverij.

De wijngaard had zaterdag niets te klagen over de opkomst en de belangstelling van het publiek. Er werden veel vragen gesteld, veelal door mensen die zelf druiven kweken in de tuin. Waar de wijngaard meer over te klagen had was het ‘wijnseizoen’. Door de grote hoeveelheid regen was het geen geweldig jaar voor de wijnmakers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.