Home / archiefcentraal / veel belangstelling open dag de landman

veel belangstelling open dag de landman

Het was zaterdag een komen en gaan van mensen bij Wijngaard De Landman in Raalte, waar de deuren wagenwijd openstonden voor belangstellenden. Zo konden geïnteresseerden struinen langs diverse kraampjes, een rondleiding door de wijngaard volgen of meedoen aan de wijnproeverij.

De wijngaard had zaterdag niets te klagen over de opkomst en de belangstelling van het publiek. Er werden veel vragen gesteld, veelal door mensen die zelf druiven kweken in de tuin. Waar de wijngaard meer over te klagen had was het ‘wijnseizoen’. Door de grote hoeveelheid regen was het geen geweldig jaar voor de wijnmakers.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.