unieke instrumenten voor st caecilia

Fanfare St. Caecilia uit Heeten gaat de komende jaren vernieuwen. De nieuwe frisse aanpak voor de Fanfare uit Heeten gaat zorgen voor een nieuwe klankkleur, een nieuw uiterlijk en een nieuwe toekomstvisie. Eén en ander is begonnen met een nieuw kader. Slagwerkdocent Frank Ritsema laat weten dat de nieuwe uniformen voor zittende optredens reeds in aantocht zijn. Alvorens deze arriveren, arriveerde deze week al het nieuwe Vancore slagwerkinstrumentarium.

De exclusieve unieke Drumline is in deze kleurstelling nog nooit eerder vertoond. Maar liefs acht snares, twee Tenors en vier Bassdrums telde de afgeleverde bezetting. Er is gekozen voor ALuforce Ultimate Tension Series.

Gezien de veranderingen binnen de Fanfare werd er voor een andere klankkleur en uiterlijk gekozen. Passend bij de nieuwe visie van de Fanfare werden High Tension Instrumenten van hoge kwaliteit aangeschaft van volledig Nederlands fabricaat. Bijzonder is vooral de kleur: Mat Antraciet Aluforce aluminium ketels met een lichte sparkle in de coating.

De Hardware in een wit aluminium Ral kleur. Een combinatie die een volledige chique, maar ook robuuste uitstraling geeft. De Snares zijn voorzien van de 6,5 inch UCS –mechaniek met kabel snaren. Remo Marching Suede op de Tenors, Remo Powermax Suede op de Bassdrums en Remo Falam Blackmax op de snares. Alles in harmonie op elkaar afgestemd.

Ook bijzonder zijn de geleverde 12 keer 10 inch volledige High Tension snares. Wereldwijd de enige in zijn soort. Perfect voor de jeugdige leden die nu ook een volwaardige HT-drum kunnen dragen die passend is in de volledige snarelijn.

Een wederom unieke op maat gemaakte slagwerkbezetting die past bij de uitstraling en klankkeuze van de vereniging. De leden kunnen niet wachten om de instrumenten te laten zien en horen bij hun eerstvolgende optreden. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door steun van de instrumentensubsidie van het Prins Bernhard Cultuurfonds en door de vele activiteiten van de vereniging, zoals het oud papier en de vlooienmarkt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.