twintig twitteraars pakken de fiets

De tweede editie van #Twietsup heeft zondag twintig Raalter Twitteraars op de fiets gekregen. Op de mountainbike om precies te zijn. Rond de klok van negen uur verzamelden de deelnemers zich bij Vital Centre in Heino.

Nadat de laatste technische handelingen aan de fietsen werden gelegd, vertrok de stoet vanuit Heino in de richting van Hoonhorst en Dalfsen. Onderweg stuitten de fietsende Twitteraars op een serie gekapte bomen, waardoor een deel van de route onbegaanbaar was geworden.

Ook de mist speelde de deelnemers parten: Door het matige zicht reden de fietsers aan een aantal afslagen voorbij.

Halverwege de route vond er een tussenstop plaats. Lucie Boomkamp van Postillion kon zelf niet deelnemn aan de route, maar wilde wel een steentje bijdragen. Zij zorgde voor een hapje tussendoor.

De terugweg leidde door het ‘t Reelaer, een pittig stukje fietsen voor de groep Twitteraars. Om 11.45 uur legde de groep weer aan bij Vital Centre, waar de mobieltjes snel weer op tafel kwamen. Er moest natuurlijk wel over getwitterd worden.

De plannen voor een vervolg bestaan natuurlijk ook al. De volgende ontmoeting van twitteraars wordt vermoedelijk iets minder sportief: er wordt nu al gesproken over een ‘twarbecue’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.