tweede filiaal voor jorink in raalte noord

Echte Bakker Jorink opent op zaterdag 15 oktober een filiaal in Raalte Noord. De bakkerij krijgt een verkooppunt aan de Kwartel (het voormalige pand van Bieze Makelaardij). Daar kun je dan terecht voor een ruim assortiment brood, gebak, broodjes en bonbons. “Alles wat we ook in onze vestiging in het Raalter centrum verkopen”, vertellen José en Patrick Jorink.

Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om kennis te komen maken met de winkel en te profiteren van diverse aanbiedingen (zie advertentie elders in dit blad). “We waren al een tijdje aan het uitkijken naar een locatie voor een tweede vestiging”, vertellen José en Patrick.

“In het centrum hebben we ons plafond bereikt. Daar kunnen we fysiek gezien niet verder groeien. Bovendien hebben we daar een tekort aan parkeerplaatsen voor de deur en als die bezet zijn, loop je niet snel even de winkel in. En toen kwam deze locatie op ons pad. Een prachtige zichtlocatie in winkelcentrum het Raan. Hier is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren.”

Wat interieur betreft, wordt de tweede vestiging van Echte Bakker Jorink een voortzetting van de winkel in Raalte-Noord. “We gaan voor veel warme bruintinten en paarse accenten. Daarmee profileren we ons met één huisstijl. Maar in Noord wel zonder lunchroom en ijsverkooppunt.”

De openingstijden van het nieuwe filiaal is als volgt: Dinsdag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur; vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur. Op de zondag en maandag is de winkel gesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.