Home / archiefcentraal / trr neemt afscheid van tennisdivas

trr neemt afscheid van tennisdivas

Beide dames waren jarenlang het gezicht van de jeugdcommissie van de tennisvereniging. In totaal waren zij goed voor bij elkaar opgeteld ruim 26 jaar. De kinderen van de beide dames tennissen al een tijdje niet meer, maar Anneke en Monique bleven betrokken bij de vereniging.

De dames waren altijd opgeruimd en positief richting de jeugd. Een paar jaar geleden is de jeugdcommissie door hun toedoen met mensen bemand waarvan hun kinderen lid zijn. Voorzitter Rita Brink sprak natuurlijk lovende woorden en bedankte de dames voor de geweldige inzet.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.