Home / archiefcentraal / theatergroep flint in klein koninkrijk

theatergroep flint in klein koninkrijk

Theatergroep Flint staat op zaterdag 15 oktober in Klein Koninkrijk in Olst met de voorstelling Klaarlichte Nacht. De voorstelling begint om 20.300 uur. Kaarten kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via info@kleinkoninkrijk.nl of 0570-560670.

Klaarlichte nacht is gebaseerd op het werk van de Vlaamse dichter Herman de Coninck. De titel duidt op de wijze waarop de toegankelijke poëzie van Herman de Coninck tot stand kwam: ’s nachts in zijn werkkamer, naar muziek luisterend en bier of whiskey drinkend. Buiten heerst stilte en duisternis.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.