t en f reclame zweert bij laagdrempeligheid

“De mensen moeten gemakkelijk bij ons naar binnen kunnen lopen. We vinden het belangrijk om een persoonlijke en langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. Daarnaast werken we snel. Korte lijnen. Als het die dag nog klaar moet en dat realistisch is, dan regelen we dat. Dan werken we maar een avondje door.”

Bij T en F Reclame ben je aan het juiste adres voor autobelettering, reclameborden, full colourprints, stickers, vlaggen, banners, glasdecoratie, zonwerende folie, relatiegeschenken en bedrijfs- en sporttextiel. Het bedrijf beschikt over een borduurmachine waarmee kleding eventueel voorzien kan worden van logo’s. Kortom: alles waarmee je je bedrijf/sportclub op functionele wijze kunt promoten. T en F Reclame is actief in de wijde regio rond Lemelerveld. “We moeten het grotendeels van mond-tot-mondreclame hebben, aanvankelijk kwamen de meeste klanten dan ook uit Lemelerveld en omgeving, maar ons gebied is in de loop der jaren steeds groter geworden. We zijn steeds verder uitgewaaid. Van Apeldoorn tot Enschede en van Dalfsen tot Deventer.”

Zelf hebben Tineke en Frans ook een unieke promotiewijze gevonden. Hun kantoor is gevestigd in een echte Stoltenberg, een Twents model boerenschuur. Het is een sterk herkenningspunt. Niet voor niets speelt de Stoltenberg dan ook een prominente rol in de nieuwe huisstijl die T en F Reclame zich onlangs heeft aangemeten ter ere van het 12,5-jarig bestaan. Daarnaast is ook de website vernieuwd. “Het is met name in deze regio een opvallend type schuur. Daar wordt over gepraat. We krijgen er ook heel goede reacties op. Mensen zijn positief verrast door de hoeveelheid ruimte die we hebben. Daarnaast hebben we hier ook al mensen binnen gehad die meer wilden weten over het model. Zo staat er bij natuurboerderij Lindehoeve een schuur die gemodelleerd is naar de onze!”

Tineke en Frans koesteren het afwisselende karakter van het hun werkzaamheden. “Dan ben je weer bezig met reclameborden, dan weer met kleding. Het is geen lopende band werk en zo mag je het ook nooit behandelen. Laatst hadden we bijvoorbeeld een grote opdracht. In totaal 36 meter aan reclameborden, maar wel dubbelzijdig beletterd. Voor dergelijke klussen, maar ook voor kleinschaligere opdrachten ben je bij ons aan het goede adres.” Frans: “Je komt hier binnen en je wordt meteen geholpen. We vinden het allemaal prettig om op een persoonlijk niveau met de klanten te werken. Dat je weet voor wie je een opdracht maakt, in plaats van dat je een briefje onder je neus krijgt geschoven met het verzoek nog even snel dit of dat te doen. Door persoonlijk contact bouw je ook een duurzame relatie op met je klanten. Daar heb je veel meer aan dan allerlei kortings- en stuntacties.”

T en F Reclame is gevestigd aan de Weerdhuisweg 36 in Lemelerveld, tel: 0572-371650. Meer informatie op staging2.tenf.nl.

Historie

12,5 jaar geleden belandde Tineke via een kennis in het drukkersvak. Wat later besloot ze voor zichzelf te beginnen. Aanvankelijk wilde ze haar pijlen richten op het bedrukken van textiel, maar na het bezoek aan een reclamebeurs ging ze overstag en koos ze voor belettering. Frans, getrouwd met Tinekes jeugdvriendin Tiny, hielp haar aanvankelijk op parttimebasis, maar de zaken gingen dermate goed dat hij zich zo’n negen jaar geleden volledig op T en F Reclame kon richten. Zeven jaar geleden trad Karin van de Berg in dienst. “We hadden destijds een borduurmachine gekocht waarmee je logo’s op kleding kunt zetten”, vertelt Tineke lachend. “Karin kwam toen een keertje binnen met de vraag of we nog werk voor haar hadden. ‘Als jij leert hoe je borduurmachine moet bedienen, hebben wij genoeg voor je te doen’. Dat heeft ze gedaan en nu is ze een zeer gewaardeerde kracht.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.