sw4d sluit zomertournee af in heeten

Bestuur en vrijwilligers van de Stichting Sallandse Wandelvierdaagse hebben vrijdag de Zomertournee ‘Wandel mee met de SW4D’ afgesloten. Op waardige wijze welteverstaan, want de rommelmarkt tijdens de Ponyweek in Heeten bleek een schot in de roos.

Veel mensen namen een kijkje bij de kraam of maakten gebruik van de mogelijkheid tot voorinschrijving. Wie dat laatste heeft gedaan, maakt kans op leuke prijzen.

Het was de eerste keer dat de Sallandse Wandelvierdaagse zich op zo’n grote schaal liet zien tijdens de diverse dorpsfeesten in de regio. De kick off vond plaats bij de Pompdagen in Heino en daarna volgden het Luttenbergs Feest, Stöppelhaene, Wiejese Diekdaegen (Wijhe), de Streekmarkt (Deventer) en tot slot de Ponyweek in Heeten.

De bedoeling was om ook de Salland Natuur Fair mee te pakken, maar deze is helaas afgelast. “We sluiten de Zomertournee in ieder geval af met zomers weer”, zegt bestuurslid Maaike Heethaar lachend. “Dat hebben we in de afgelopen weken ook wel anders meegemaakt. Denk alleen al aan die windhoos met een enorme lading neerslag tijdens de Boerendag van Stöppelhaene.”

Weer of geen weer, de mensen van de Sallandse Wandelvierdaagse kijken met een goed gevoel terug op de Zomertournee die volgend jaar (vijfde editie) zeker een vervolg zal krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.