Home / archiefcentraal / superheldendiploma voor kinderen ivoor

superheldendiploma voor kinderen ivoor

De kinderen van Ivoor in Raalte hebben afgelopen week hun superheldendiploma ontvangen. Tweedejaarsstudenten van de opleiding Onderwijsassistent van Landstede Salland vierden een Kinderboekenweekfeest.

De kinderen van ZoZijn, Koos en Trias konden allereerst genieten van een toneelstukje. Vervolgens konden zij deelnemen aan diverse spelletjes en activiteiten. De kinderen genoten zichtbaar en het mooiste was natuurlijk dat Mega Mindy de hele middag aanwezig was om als superheld een oogje in het zeil te houden.

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.