stout jeans naar pand ben tielbeek

Eigenaar Peter Stoute van Stout Jeans krijgt op 1 februari de sleutel, maar verwacht pas in medio maart zijn winkel op de nieuwe stek te openen. “Het pand gaat in de tussentijd flink verbouwd worden. De vloer en het plafond eruit, het pand wordt helemaal gestript.” Stoute was al langere tijd op zoek naar een groter onderkomen voor zijn winkel, hij had zijn oog zelfs al eerder op het pand aan de Herenstraat laten vallen. “Al voordat de huidige huurder erin zat, hadden wij ons oog er al op laten vallen. We zijn er toen we mee bezig geweest, maar het is destijds niet rond gekomen.”

“We wilden graag groter, de winkel werd te klein. We hebben met Stout meerdere filialen, die zijn allemaal groter dan die in Raalte,” aldus Stoute. In het nieuwe onderkomen van Stout Jeans wil Stoute zijn collectie uitgebreider presenteren, daarnaast komt er een aantal merken bij, waaronder Only.

Als het pand aan de Herenstraat geopend wordt, kondigt Stoute een serie kortingsacties aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.