startersavond bij rabobank salland

Een eerste huis kopen is niet niks. Rabobank Salland helpt starters op de woningmarkt graag kansen te benutten. Daarom worden er op vrijdagavond 4 november op het kantoor van de Rabobank in Raalte aan de Domineeskamp 3 en donderdagavond 10 november op het kantoor van de Rabobank in Deventer aan de Singel 9 Startersavonden gehouden. Starters op de woningmarkt zijn van harte welkom op deze inloopavonden van 18.00 tot 21.00 uur.

Er zijn financieel adviseurs aanwezig om een indicatie te geven van het maximaal te lenen bedrag. Verder staan er een budgetcoach van het Nibud, een makelaar, een notaris en intereuradviseur Karin Rodijk klaar om vragen te beantwoorden en tips voor een eerste woning te geven. Bovendien maken alle aanwezigen tijdens de startersavonden kans op een gadget voor hun eerste huis.

Meer informatie is op staging2.rabobank.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.