star night bij groenrijk raalte

Groenrijk Raalte presenteert op donderdag 3 november de eerste editie van de Star Night. “We willen alle dames uit de regio een gezellige avond bieden waarbij ze van top tot teen verwend worden”, vertellen Linda van der Vechte en Marleen Hekking namens Groenrijk Raalte. “Zie de avond maar als een voorproefje van de komende kersttijd. Diverse specialisten geven advies over uiterlijk, verzorging, ontspanning, interieur en voeding. Daarnaast zijn er workshops van Frits Hoogers en Claudia Huisman. En uiteraard maken we van de gelegenheid gebruik om iedereen kennis laten maken met onze kerstcollectie.”

De Star Night duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Na afloop krijgen alle bezoekers een goody bag mee. De entree is gratis. Aanmelding vooraf is echter wel verplicht en is mogelijk op staging2.groenrijkstarnight.nl.

De workshop van Frits Hoogers is een grote publiekstrekker. Deze Deventernaar geldt als een van de absolute grootheden in de internationale bloemschikwereld. Hij verzorgde vorig jaar nog een bloemschikshow in een uitverkocht Hoftheater.

Puurheid, kleur en de structuur van de materialen vormen de inspiratiebron voor zijn ontwerpen. Zijn bedrijf Florafrits.nl houdt zich op (inter)nationaal niveau bezig met het aankleden van partijen en evenementen en het op maat inrichten en stylen van huizen en bedrijven. Deelname aan de workshop kost 25 euro. Dat bedrag is inclusief materialen voor het te maken bloemstuk dat de deelnemers zelf mee naar huis mogen nemen. Opgave is mogelijk bij Groenrijk Raalte.

Claudia Huisman laat de bezoekers van de Star Night tijdens haar workshop kennis maken met de Engelse cupcakes. Deze kleine cakejes (gebakken in papieren vormen) lenen zich bij uitstek voor een creatieve afwerking met marsepein.

Tot de deelnemende bedrijven behoren verder onder andere X11 Schoenen, ProVoet, Hairstyling Mariël, Edelsmid Silvia, Jasmijn Raalte (koffie/thee/delicatessen/geschenken), J Line (handgemaakte glazen sieraden), Schulten Feel Fashion, Foto & Zo, Gemma Lammers (coaching & counseling), Beautysalon Amaryllis, De Knapenvelder (streekproducten), Jolien Lingerie en Schulten Wijhe.

“Het was gelukkig niet moeilijk om ondernemers te vinden die hun medewerking aan de avond wilden verlenen”, vertellen Linda en Marleen. “We hadden van tevoren een lijstje gemaakt met bedrijven waarvan wij dachten dat ze onze doelgroep wel aan zouden spreken. De meesten wilden meteen. Daarbij zijn we natuurlijk geholpen door het succes van onze jaarlijkse Sallandse Outdoor Kerstshow. Die wordt altijd zeer goed bezocht.”

Wat de publieke belangstelling betreft, heeft het tweetal ook hoge verwachtingen. “We zijn nog maar enkele dagen geleden begonnen met onze reclamecampagne en de aanmeldingen stromen nu al binnen. Het gaat heel goed!”

Kerstpresentatie

“We organiseren de Star Night niet alleen voor andere bedrijven, we doen het ook voor onszelf”, vertellen Linda en Marleen. “Voor ons vormt de avond een prachtige gelegenheid om onze Kerstpresentatie voor te stellen aan het publiek. We moeten hard aan het werk om in het tuincentrum ruimte te creëren voor alle nieuwe kerstartikelen en –trends.” Tijdens de Star Night geldt bovendien een korting van 10 procent op het gehele assortiment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.