sponsoren tekenen contracten bij sc wesepe

Aan het begin van het seizoen 2011 – 2012 hebben alle spelers en speelsters van de afdeling voetbal van SC Wesepe een geheel nieuw wedstrijdtenue ontvangen vanuit het kledingleasefonds. De spelers van het tweede elftal hebben daarnaast ook nieuwe trainingspakken gekregen.

SC Wesepe is vier seizoenen terug gestart met het kledingleasefonds om ervoor te zorgen dat alle spelers en speelsters de beschikking hebben over dezelfde wedstrijdkleding en om het eenvoudiger te maken om shirtsponsoren binnen te halen.

Bouwbedrijf Wesepe BV is shirtsponsor van het tweede; Grolleman Coldstore uit Olst sponsort het derde; Autobedrijf R. Voskes uit Olst/Raalte staat op de shirts van het vierde; Koetsier Installatietechniek uit Wesepe sponsort het vijfde; De Mare Stichting openbaar basisonderwijs is shirtsponsor van E1 en H en W uit Heeten heeft de shirts voor F1 en F2 gefinancierd. De nieuwe trainingspakken voor het tweede elftal zijn aangeboden door Mulder Installatietechniek uit Deventer.