speciale editie bluestown uitverkocht

Het wordt zaterdag 8 oktober volle bak bij Bluestown. Niemand minder dan de Amerikaan Michael Dotson speelt een aantal nummers mee met Blues on Bootz en alle kaarten zijn verkocht. De zaal van Taveerne Tivoli is vanaf 16.00 uur geopend.

Van 17.00 tot 18.00 uur treedt Southern Style op. Van 18.30 tot 19.30 uur is Tony Spinner & Band aan de beurd. Het speciale optreden van Michael Dotson en Blues on Bootz staat van 20.00 tot 21.00 uur op het programma. Van 21.30 tot 22.30 uur staat NUTS op het podium en The Veldman Brothers sluit de avond van 23.00 tot 0.15 uur af.

Ook zal in de pauzes, tussen de bands door, is er muziek. Dan treedt Raaltenaar Tom Veltien namelijk op.

Vorige week trad Dede Priest op bij Bluestown. Dat leverde een aantal mooie plaatjes op die wij jullie niet willen onthouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.