sp raalte komt opnieuw met gentech motie

De SP Raalte komt in de gemeenteraadsvergadering van 20 oktober opnieuw met een motie die Raalte gentechvrij moet maken. Ook in de vorige raadsvergadering kwam de SP met een voorstel, maar dat kreeg toen geen enkele steun vanuit de andere partijen, sterker nog: Het kwam de SP op zeer felle kritiek te staan vanuit diezelfde gemeenteraad.

De SP wilde in de raadsvergadering de hele gemeente Raalte gentechvrij maken. Met helemaal bedoelde de SP dan ook echt helemaal. Zelfs supermarkten in de gemeente mochten geen genetisch gemanipuleerde producten meer verkopen.

De motie die in de raadsvergadering van oktober aan de orde komt, wordt een stuk minder verstrekkend. Daarin stelt de SP voor om alleen het verbouwen van genetisch gemanipuleerde gewassen in de gemeente Raalte te verbieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.